maanantai 17. tammikuuta 2022


 Kissaelämää

Karvainen perheenjäsenemme  Mochi tuottaa meille paljon iloa.Joskus myös kiukkua, kun mirri päättää, että makuuhuoneen ovea on raavittava,kunnes avaamme ja sitten onkin raavittava futonia...tai kissa-koan; avaa ovi patiolle, en halua sinne.Laita ovi kiinni-haluan sinne...huoh.Eilen kävimme Mochin kanssa tunnin lenkillä.Hän juputtaa kävellä valjaissa oikein fiksusti, tietenkin jos koiria tulee vastaan niin silloin on otetttava kissi syliin ettei käy hullusti.Illalla Mochi olikin väsynyt ja saimme itsekin nukkua hyvin, katti ei tullut ovea raapimaan tms.

Viikonloppu meni rentoutuessa. No, tuli siivottua koti, normaalisti imuroinnit sunmuut kerta viikkoon, mutta olimme joulun jälkeen hieman kipeinä ( emme todellakaan SIINÄ viruksessa, vaan normiflunssassa) joten perjantaina sain tarpeekseni tunkkaisesta kodista ja tartuin imuriin ja moppiin.Parasta feng shuita on todellakin siivous.Ja joka viikko heitän pois tavaraa, joka on odottanut siitä päivää, jolloin ehkä tarvitsen sen...kumma kiintymys rojakkaan, kunnon konmaritus kehiin niin energia virtaa paremmin.

Maanantai alkaa nuorison treeneillä. Pandemia on veloittanut osallistujia, mutta edelleen on joitakin 

nuoria tatamilla.Ikä on hankala asia.Jos on saanut lapsiaikidokat murrosikään saakka pysymään tatamilla, niin yleensä murkut jäävät tietyssä iässä pois.Se on harmi, mutta minkäs teet.

Maanantaille luvassa siis kolmet treenit, aloitan kuudelta ja lopetan 21.30.

Olen hoidellut seuran pankkiasioita.Kaikki on nykyisin netin kautta.Mitähän sattuisi, jos netti pimenisi? Mielenkiintoista kaaosta varmaan tulisi olemaan!

 Huomenna tai ylihuomenna lisää jorinaa, siihen asti moikkeliskoikkelis.

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti