sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Lounasvieraina ja muuta kivaa

Eilen lauantaina olimme lounaalla oppilaani Eugenin ja avovaimonsa Patrician luona Barcelonassa.Eugen on kokki ja hän opasta ja konsultoi huippukokkeja ...heillä on todella valoisa ja kodikas asunto.Ensialkuun pidimme aikidopalaverin.Kuinka saada lisää oppilaita, kuinka saada julkisuutta, kuinka saada selväksi ihmisille mitä se Aikido oikein on...helpompi sanoa mitä se EI ole..hassua!
Kun on päässyt sisälle energian maailmaan, ja harjoittelu on oman egonnitistämistä (hikoilua myös tottakai) silloin alkaa nauttia, alkaa tajuta että aikido on muutakin kuin tekniikkaa, joka sinänsä on tärkeää. Jos tekniikkapuoli on pielessä, ei homma oikein suju.
Saimme kasaan oikein antoisan session.Eugen on henkilö jolla on markkinointi hallussa.Sovimme mitá kukin hoitaa ja minun kontolleni jäi selittää mistä aikido tulee, kuka oli Ueshiba-sensei, mitä hyötyä treenaamisesta on jne...

Sitten kokkasimme kimpassa.otimme tietysti muutaman oluen aperatiivien kera,mmmmm...

Katsoimme lounaan jälkeen läppäriltä Aikidovideoita ja kas kun alkoi nukuttaa...onneksi sohva oli iso.Siinä siestasimme kaikki!

Tänä aamuna oli vuorossa Iaidotreeneihin meno.Oppilaani Alex tuli pakulla hakemaan minut ja matkan varrelta nappasimme kyytiin Jacobon.Kymmenestä yhteen kestäneet treenit olivat oikein antoisat, kummasti sitä oppii.
Takaisin kotiin ja evästä kitusiin, oli niin nälkä että huimasi.
Treenisalin imurointi ja tarkistus että kaikki on kunnossa...soitin myös hiukan shamaanirumpuani.Se soi kuin unelma!
huomenna on arkirumba edessä, matkalaukun pakkaus ja muuta sähläämistä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti